HENKILÖSTÖ

Hei, me ollemme kolme iloisen rempseää positiivisella asenteella varustettua, rautaista alamme ammattilaista. Kouluttaudumme tasaisin ajoin, jotta voisimme palvella kaikkia perheesi jäseniä niin kauneuden kuin komeuden saralla parhaamme mukaan.

Tervetuloa Hius Kapteeniin! Katsotaan yhdessä mitä kivaa me sinulle keksitään!

Julian käsissä valmistuvat taitavasti miesten-, lasten- ja naisten hiustenleikkaukset, hiusten värjäykset ja monisävyvärjäykset, permanentit sekä juhla- ja hääkampaukset. Julia on erikoistunut vaalennuksiin sekä erilaisiin erikoisraidoitustekniikoihin. Hän myös loihtii hiuksiisi kauniit vivahteikkaat vaaleat sävyt.
Sanin vahvinta osaamista on naisten pitkienhiusten värjäykset. Varsinkin erilaiset vaaleatsävyt ja raidoitukset ovat lähellä sydäntä eli isommatkaan laputusurakat eivät säikäytä tätä tekijää. Myös sähäkämmät shokkivärit onnistuu, eikä mielikuvitus lopu kesken, kun puhutaan räiskyvistä väreistä. Ommelpidennykset on Sanin erikoisosaamista ja niiden tekemisestä on jo reilun 20 vuoden kokemus. Sanin töihin pääsee tutustumaan tarkemmin Instagramissa @hairbysani
Leean käsissä luonnistuu kaikki parturi-kampaajan työt, mutta Leea on erikoistunut miesten hiustenleikkauksiin ja partojen muotoiluun sekä niiden veitsi ajeluun.